פרופיל החברה
בר-מן תעשיות מזון הוקמה בשנת 1991 בירושלים.
החברה מתמחה ביבוא, ייצור ושיווק חומרי גלם ותבלינים לתעשיית המזון.
בר-מן תעשיות מזון מייצרת ומשווקת מגוון רחב של אבקות כגון: שוקו ומרקים לסוגיהם; קפה נמס, ק
פה שחור, תבלינים ותערובות תיבול ייחודיות לשוק המוסדי והקמעונאי.
החברה רוכשת את חומרי הגלם ממיטב הספקים בארץ ובעולם המחזיקים בתקני איכות מחמירים.
בשנת 2004 רכשה החברה קו ייצור לאריזת מנות אישיות ונחשבת למובילה בתחומה,
כמו כן החברה אורזת את מוצריה למספר רחב של מותגי מזון המובילים בארץ ובחו"ל.
בשנת 2010 השלימה מחלקת הפיתוח של החברה קו של פורמולות וקיטים לתעשיית הבשר והנקניק.
לקראת שנת 2011 תשיק חברת בר-מן תעשיות מזון קו ייצור ואריזה המתקדם מסוגו בענף המזון,
תהליך האריזה משלב טכנולוגיית מילוי ואריזה עם חנקן השומר על איכות וטריות המוצרים לאורך זמן.
מחלקת הפיתוח והבטחת האיכות אמונה לטפל במהירות, ויעילות במתן פתרונות יצירתיים למגוון הלקוחות
הפועלים בשוק המזון הישראלי.
ליאור שמחוני מנכ"ל החברה,
מיקי פטמן מנהל שיווק,
|
||